25 Aralık 2010 Cumartesi

Erimek.

Bir sabah uyandığınızda O' yoksa yanınızda mutlusunuz demektir.Her filmde alakasız yerde aklınıza geliyorsa,dinlediğiniz her şarkı ona doğru bir yol çiziyorsa yanınızdakine aşıksınız.Herkesi çok seviyor ve seviliyorsunuz.Yalnız mı yalnızlık size çok uzak...

Herşey çok güzel değil mi yalanların ardı ardına kesilmiyor.Aslında herşeyin okadar farkındasnız ki farkınızda olduğunuz için bütün bu yalanlar.Kalbinizi koca bir yalnızlıkla sarıp kapı aralığına bırakıyorsunuz.Rüzgar vuruyor yüzünüze canınız hiç acımıyor ( sözde ) . Bakın yine bir yalan daha.
Ve yine kalktığınızda bir sabah yine bir başkaa biri varsa tiksiniyorsunuz kendinizden artık.Tebrikler.Geç kalmış doğruya doğru yol alıyorsunuz.Ve uyandığınız o yalancı yalnızlığı bir daha aramayacak kadar güçlü hissediyorsunuz kendinizi.Bir yanınız o kadar güçsüz ki ağlayamıyorsunuz bile.Artık vazgeçiyorsunuz kendinizden.
Günlerdir aynadan uzak kalıyorsunuz.Bir sabah güneş vuruyor yüzünüze güneşten bile kaçıyorsunuz.Gece karanlığa çıkan o yaratıklar gibi.İşte hikayenizde hayatınızda bundan ibaret oluyor.Birden aklınıza geliyorsunuz;aylar sonra..Uzayan saçlar çıkmış sakallar.Çürümüş bir yüz.Hiçe saydığınız o mimikleriniz..
Ve artık anlıyorsunuz gitmesi gerektiğini.Kendinize bakıyor hafifçe gülümsüyorsunuz.''ARTIK GİTMELİSİN'' diye dualar ediyorsunuz o tanımadığınız nesneye.Son kez acıyor kalbiniz.Ve onu sessizce salıveriyorsunuz lavobunun deliklerinden...
HERŞEY SONA ERİYOR.
KALBİNİZ ARTIK TİTREMİYOR
SESSİZ SESSİZ
ÜZÜNTÜSÜZ AĞRISIZ
''KALPSİZ''
şekilde ölüyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder